Goedenavond,
Welkom bij Bwebdesign

Al meer dan 5 jaar een solide partner voor Weboplossingen in Haarlem

Wij realiseren voor u

NONA Foundation
E-Zorg
UvA
Scouting Nederland
Foto van Tom Puts
Tom Puts
Loopgroep '03

Het bedenken en maken van een website is een lang proces, met veel aanpassen, wegstrepen en opnieuw verzinnen. Bwebdesign is voor ons de perfecte partner geweest door het continu meedenken, snel aanpassen en doorvoeren van de door ons gewenste veranderingen. De Loopgroepsite is precies geworden wat we er van tevoren van hebben voorgesteld.

Foto van Wesley Staats
Wesley Staats
Restaurant Ampersand

Met mijn ideƫen en wensen voor een website ben ik naar Bastiaan gestapt. Nu 1 maand verder heeft mijn restaurant een prachtige website, ben ik op alle eetsites aangemeld en kan ik zelf mijn website aanvullen en aanpassen. Kortom, een aanrader voor mensen die geen verstand van websites bouwen hebben en hier uiteindelijk zelf over willen beschikken.

In het kort

Wat maken wij mogelijk voor u

Voorbeelden bekijken?

Android / iOS Apps

Een App is een programma die gebruikt kan worden op smartphones, tablets en desktops (Windows). Wij bieden de ontwikkeling van deze Apps aan voor op smartphones, tablets, horloges, televisies en in de auto.

Apps voor Wearables

Korte handelingen verrichten of informatie verschaffen via uw horloge. Wij kunnen voor u Apps ontwikkelen die geschikt zijn voor gebruik op Android Wear apparaten en de Apple Watch (iOS).

Google Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (of SEO) houdt zich bezig met het optimaal positioneren van uw product, dienst of website richting uw doelgroep.

Grafische Vormgeving & Logo Ontwerp

De vormgeving, kleuren en stijlen die gebruikt worden in de producten en communicatie vanuit uw bedrijf kunnen wij voor u vormgeven, drukken en aanpassen.

Optimalisatie van Bedrijfsprocessen

Het optimaliseren van werkwijzen en bedrijfsprocessen is een mooi iets, na deze optimalisatie is het bedrijf meer 'in control' wat betreft hun werkzaamheden en zijn toekomstige uitbreidingen over het algemeen gemakkelijker te realiseren.

Responsive Webdesign (Websites)

Met een website die gebruik maakt van een responsieve vormgeving wordt bedoeld dat de vormgeving van de website zich aanpast aan het apparaat waarmee het bekeken wordt.

Videopromotie & Audio Mixing

Door het gebruik van een video op uw website gebruikt u een leuk, informatief element om deze bezoekers vast te houden en in een korte tijd voor te lichten over uw product of dienst.

Webapplicaties

Wanneer u een specifieke behoefte heeft aan een dienst of softwarepakket die nog niet in de gewenste vorm bestaat kunt u een webapplicatie laten ontwikkelen.

Webshops

Bij het opzetten van een webwinkel komen een aantal zaken kijken. Wij helpen u graag, van de IT inrichting tot de beveiliging.

20% Kortingsactie

Via onze banneractie heeft u eenmalig* recht op 20% korting op uw website en hosting factuur. Vermeld bij het contact opnemen met ons uw coupon code:

20kortingwh2015

*Deze korting is geldig tot 17 augustus 2015 00:00 uur


 

Coupon verzilveren >>

Hoe kunnen wij u van dienst zijn

Via het onderstaande formulier kunt u in contact komen met ons. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, kunnen wij in gesprek gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor u. Vergeet niet de couponcode te vermelden om de 20% korting te gebruiken.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw wensen