Goedenavond,
Welkom bij Bwebdesign

Al meer dan 5 jaar een solide partner voor Weboplossingen in Haarlem

Wij realiseren voor u

NONA Foundation
E-Zorg
UvA
Scouting Nederland
Foto van Jelle Puts
Jelle Puts
Kameleon Kinheim

Met dit nieuwe agendasysteem hebben wij als scoutingleiding altijd de meest actuele agenda bij de hand. Een goed begin van een mooie samenwerking, Bedankt!

Foto van Milroy van der Bor
Milroy van der Bor
Scoutinggroep Kameleon Kinheim

Bwebdesign heeft met een creatieve blik en flexibele inzet onze wensen tot een mooie toegankelijke website getransformeerd

In het kort

Wat maken wij mogelijk voor u

Voorbeelden bekijken?

Android / iOS Apps

Een App is een programma die gebruikt kan worden op smartphones, tablets en desktops (Windows). Wij bieden de ontwikkeling van deze Apps aan voor op smartphones, tablets, horloges, televisies en in de auto.

Apps voor Wearables

Korte handelingen verrichten of informatie verschaffen via uw horloge. Wij kunnen voor u Apps ontwikkelen die geschikt zijn voor gebruik op Android Wear apparaten en de Apple Watch (iOS).

Google Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (of SEO) houdt zich bezig met het optimaal positioneren van uw product, dienst of website richting uw doelgroep.

Grafische Vormgeving & Logo Ontwerp

De vormgeving, kleuren en stijlen die gebruikt worden in de producten en communicatie vanuit uw bedrijf kunnen wij voor u vormgeven, drukken en aanpassen.

Optimalisatie van Bedrijfsprocessen

Het optimaliseren van werkwijzen en bedrijfsprocessen is een mooi iets, na deze optimalisatie is het bedrijf meer 'in control' wat betreft hun werkzaamheden en zijn toekomstige uitbreidingen over het algemeen gemakkelijker te realiseren.

Responsive Webdesign (Websites)

Met een website die gebruik maakt van een responsieve vormgeving wordt bedoeld dat de vormgeving van de website zich aanpast aan het apparaat waarmee het bekeken wordt.

Videopromotie & Audio Mixing

Door het gebruik van een video op uw website gebruikt u een leuk, informatief element om deze bezoekers vast te houden en in een korte tijd voor te lichten over uw product of dienst.

Webapplicaties

Wanneer u een specifieke behoefte heeft aan een dienst of softwarepakket die nog niet in de gewenste vorm bestaat kunt u een webapplicatie laten ontwikkelen.

Webshops

Bij het opzetten van een webwinkel komen een aantal zaken kijken. Wij helpen u graag, van de IT inrichting tot de beveiliging.

20% Kortingsactie

Via onze banneractie heeft u eenmalig* recht op 20% korting op uw website en hosting factuur. Vermeld bij het contact opnemen met ons uw coupon code:

20kortingwh2015

*Deze korting is geldig tot 17 augustus 2015 00:00 uur


 

Coupon verzilveren >>

Hoe kunnen wij u van dienst zijn

Via het onderstaande formulier kunt u in contact komen met ons. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, kunnen wij in gesprek gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor u. Vergeet niet de couponcode te vermelden om de 20% korting te gebruiken.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw wensen