Grafische Vormgeving & Logo Ontwerp

Uw huisstijl

De vormgeving, kleuren en stijlen die gebruikt worden in de producten en communicatie vanuit uw bedrijf dienen consistent te blijven en aan te sluiten bij de 'persoonlijkheid' van het bedrijf. Wij ontwerpen een huisstijl voor u die u kunt gebruiken hiervoor. Deze omvat in ieder geval:
  • Een kleurenfamilie
  • Lettertype en grootte van teksten
  • Basis vormen die terug komen in uw huisstijl

Logo ontwerp

Wanneer de huisstijl is ontwikkeld dient er een logo ontworpen te worden die herkenbaar zal zijn voor uw klanten en er professioneel uit ziet. Logo's met een simpel, zakelijk icoon of illustratie zijn gemakkelijk te herkennen en zullen door uw klanten onthouden worden als een bekend gezicht. Samen met ons bedenken wij wat het beste bij het bedrijf past en hoe deze aan gaat sluiten op de ontworpen huisstijl die gebruikt wordt.

Drukwerk

Uiteraard is het aan de buitenwereld tonen van uw bedrijf ook belangrijk. U heeft de mogelijkheid om via de door ons geselecteerde drukkerijen uw drukwerk te laten verzorgen of u laat ons de druk opdracht realiseren door een door u gekozen drukkerij. Via onze drukkerijen is het mogelijk om o.a. visitekaartjes, briefpapier, folders/flyers, pennen, kleding en auto bedrukking te laten ontwikkelen.  

Vector

Misschien heeft u al eens gehoord van een vector bestand. Een vector bestand stelt u simpel gezegd in staat om een afbeelding in elke gewenst formaat te verkleinen of te vergroten zonder kwaliteitsverlies. Wilt u uw logo op een poster laten drukken van meters in de breedte? Met uw logo als vector is dit geen probleem en ziet het er altijd perfect uit. Wij kunnen voor u uw grafische elementen leveren in dit Vector formaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen