Over ons

Even voorstellen

Ik ben Bastiaan Willem de Vries. Opgeleid in procesoptimalisatie, het implementeren van IT voorzieningen en het programmeren van IT oplossingen.

In 2014 heb ik mijn HBO Bachelor titel verkregen na afronding van de opleiding Business IT & Management. Nu in 2015 ben ik mij verder aan het specialiseren en volg ik de Master ICT in Business aan de Universiteit Leiden.

 

Dit bedrijf

Al meer dan 5 jaar bied ik, en een team van freelanceres, weboplossingen op maat en deskundige analyse van uw bedrijfsprocessen aan.

Bij de ontwikkeling van onze producten houden wij rekening met uw manier van werken. Door een optimale aansluiting van deze processen op de IT werken onze oplossingen met u mee, en niet andersom. Zoals het hoort.

Wij blijven ons doorontwikkelen en gaan mee met de laatste innovaties op het gebied van code en techniek. Zo bieden wij u het meest recente tegen een scherpe prijs.

 

Geen klant is hetzelfde

Uw wensen zijn uniek. En zo behandelen wij deze ook. Door onze kennis van de meest recente IT ontwikkelingen en programmeertalen bieden wij u de mogelijkheid om datgene wat u wenst, te kunnen realiseren. U kunt rondkijken bij de diensten pagina om te zien wat wij u kunnen bieden. Of, neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken of om even te sparren.